Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: ISAPI Extension for IIS over https://

  1. #11
    Lianja Development Team barrymavin's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK, USA, Thailand
    Posts
    6,217
    Quote Originally Posted by pauln View Post
    HI Barry

    As I tell my son, "never give up" - the problem was if you do have a site under "Default Web Site" (as I did wconnect) then when you add the script map it adds it to sites below
    I just removed the "inherited" script map from that wconnect site and all 4 tests are working for both http:// and https://

    I will now remove the Lianja site as that just me beating down every door to to find a solution.
    Good to know. So the Lianja ISAPI extension is proxying as expected?
    Principal developer of Lianja, Recital and other products

    Follow me on:

    Twitter: http://twitter.com/lianjaInc
    Facebook: http://www.facebook.com/LianjaInc
    LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/barrymavin

  2. #12
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    93
    Hi Barry - Yes proxying as expected, both sites running happily under 1 browser (4 TABS), beautifully
    (Removed Lianja site as you said not required and tested ok.)

    Also site builders using AWS should remember to turn on https:// with the instance tool, it caught me again for a bit...
    Thanks
    Last edited by pauln; 2021-03-23 at 03:58.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Journey into the Cloud
Join us