Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35

Thread: Calling webservices by IP address

  1. #31
    Lianja Development Team barrymavin's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK, USA, Thailand
    Posts
    5,771
    I have identified the problem. It a safari bug to do with internal buffer sizes. I will see if I can work around it.
    Principal developer of Lianja, Recital and other products

    Follow me on:

    Twitter: http://twitter.com/lianjaInc
    Facebook: http://www.facebook.com/LianjaInc
    LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/barrymavin

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    262
    Thanks Barry

    Keep us in the loop

    Cheers

    Simon

  3. #33
    Lianja Development Team barrymavin's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK, USA, Thailand
    Posts
    5,771
    This has been worked around in the next build and I have tested on safari macOS and safari iPad. Both are working again.
    Last edited by barrymavin; 2019-11-19 at 21:57.
    Principal developer of Lianja, Recital and other products

    Follow me on:

    Twitter: http://twitter.com/lianjaInc
    Facebook: http://www.facebook.com/LianjaInc
    LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/barrymavin

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    262
    That is FANTASTIC news !!

    Will that be RC94 or RC95?

    Thank you

    Simon

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    262
    Hi Barry

    That works well now.

    Thanks you for your help.

    Simon

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Journey into the Cloud
Join us