Results 1 to 3 of 3

Thread: Charts: X-axis labels in line charts

  1. #1

    Charts: X-axis labels in line charts

    Trying to get a line graph going. Everything works EXCEPT X-axis labels in line charts. X-axis insists on displaying months rather than my labels. If I flip line to bar chart x-axis labels show up fine. Am I missing something here? My setup is below.

    Name:  Lianja charts.jpg
Views: 371
Size:  52.3 KB

  2. #2
    Lianja Development Team barrymavin's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK, USA, Thailand
    Posts
    5,844
    Hi Perti,

    There's a bug in the library file graph_line.rsp that was introduced in 3.1. I have fixed this in the next 3.2 release.

    The good news is you have all the source code for these charts so you can study these .rsp files and edit the file to fix it quite easily.

    - Select the library workspace
    - Double click the file graph_line.rsp
    - Change line 48 to be:

    elseif len(m_labels)=0
    Principal developer of Lianja, Recital and other products

    Follow me on:

    Twitter: http://twitter.com/lianjaInc
    Facebook: http://www.facebook.com/LianjaInc
    LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/barrymavin

  3. #3
    Quote Originally Posted by barrymavin View Post
    Hi Perti,

    There's a bug in the library file graph_line.rsp that was introduced in 3.1. I have fixed this in the next 3.2 release.

    The good news is you have all the source code for these charts so you can study these .rsp files and edit the file to fix it quite easily.

    - Select the library workspace
    - Double click the file graph_line.rsp
    - Change line 48 to be:

    elseif len(m_labels)=0
    That did it!

    Thanks.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Journey into the Cloud
Join us