Results 1 to 7 of 7

Thread: Error in application Center, but not in App builder

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rome - Italy
    Posts
    1,877

    Error in application Center, but not in App builder

    I've developed a little application, then deployed.

    When I run the application I got:
    An App runtime error has occurred.

    to procLibrary

    file procLibrary.dbo does not exist
    Called from program ...
    ..

    the source code is:
    do procInit
    do dd_procInit

    into the load of the application.

    but the "procLibrary" library are correctly deployed into the C:\Lianja\server\library folder.

    Were I wrong?

    Thanks
    Fabio

  2. #2
    Lianja Team yvonne.milne's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Berkshire, UK
    Posts
    1,478
    Hi Fabio,

    The App Center should be looking for Library files in C:\Lianja\cloudserver\tenants\public\library. What is your 'Target Directory' in the Deploy Workspace?

    Regards,

    Yvonne

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rome - Italy
    Posts
    1,877
    the procInit.dbo file are correctly into the C:\Lianja\cloudserver\tenants\public\library folder

  4. #4
    Lianja Team yvonne.milne's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Berkshire, UK
    Posts
    1,478
    Hi Fabio.

    I've Submitted it as a Ticket. It's handling the SET PROCEDURE correctly if the procedure library is in the App itself - it correctly loads the dbo. If the procedure library is in the Library, it is still expecting to find the prg.

    If you copy the prg files into the deployed library, or the dbo files into the deployed App, this will work around it until it gets fixed.

    Regards,

    Yvonne

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rome - Italy
    Posts
    1,877
    Thanks

  6. #6
    Lianja Team yvonne.milne's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Berkshire, UK
    Posts
    1,478
    Hi Fabio,

    This is fixed in v1.1.3 Beta 4.

    Regards,

    Yvonne

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rome - Italy
    Posts
    1,877
    thanks a lot Yvonne.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Journey into the Cloud
Join us