PDA

View Full Version : Debuging



avianmanagement
2012-08-22, 11:21
I have imported databases and project via drag and drop, all went Ok.

In the console I enter

do form c:\Lianja\apps\aim\daddress.scp

nothing happens

Tried
do form daddress.scp

still nothing happens

went to the debugger to see if can use that to see what is happening. How do I get teh code from the dAddress.scp to run in the debugger?

I have tried typing the above do form statements but nothing happens.

The link to the video does not seem to work either on that page.

lianjasupport
2012-08-22, 11:52
Try this in the console:
do dadress.scp
Or close the App and this in the Debug Console:
do c:\Lianja\apps\aim\daddress.scp

avianmanagement
2012-08-22, 12:00
Nothing happens, except if moves from the program to output tab, both of which are empty

yvonne.milne
2012-08-22, 12:21
Is that in the Debug Console? Try it in the main Recital/VFP Console

avianmanagement
2012-08-22, 12:23
HI Yvonne,

Tried both commands in both debug console and main Recital/VFP console, still nothing happens.

Type the command press Return

lianjasupport
2012-08-22, 12:26
Can you log a ticket and attach the scp file?

avianmanagement
2012-08-22, 12:27
OK