PDA

View Full Version : create cursor



Quailco
2014-05-18, 15:15
Hi all

the create cursor command appears to be missing; is that correct and is there a way to create a free virtual cursor?

TIA

Jim

HankFay
2014-05-18, 18:32
Hi Jim,

http://www.lianja.com/doc/index.php/CREATE_CURSOR

There does seem to be a problem with it at present. I'll file a ticket.

Hank

barrymavin
2014-05-18, 23:37
This is working as expected for me.

691

barrymavin
2014-05-19, 08:06
CREATE CURSOR works fine, the issue is the UNIQUE keyword that is used in the doc example. This will be fixed.